Британско момче, което изчезна в Испания преди шест години, когато

...
Британско момче, което изчезна в Испания преди шест години, когато
Коментари Харесай

Британски тийнейджър, изчезнал от шест години, открит в югозападна Франция

Британско момче, което изчезна в Испания преди шест години, когато беше на 11 години, беше намерено в планински регион във Франция, оповестиха прокурорите в четвъртък.

Момчето, Алекс Бати, в този момент на 17 години, е открито покрай град Ревел югоизточно от южния град Тулуза, споделиха районните прокурори.

„ Потвърдихме самоличността му и той в този момент ще се върне във Англия “, Прокурорите от Тулуза споделиха в изказване за AFP.

Полицията на Манчестър в Англия сподели, че момчето, което е от северния британски град Олдам, е напуснало Обединеното кралство през септември 2017 година за авансово контрактувана фамилна отмора в Испания.

„ Това е комплицирано и дълготрайно следствие и ние би трябвало да създадем спомагателни следствия, както и да въведем подобаващи защитни ограничения “, сподели полицията в Манчестър.

Би Би Си сподели, че бабата на момчето Сюзън Каруана по-рано е споделила, че вярваше, че майката и дядото на Алекс са го отвели да живее с духовна общественост в Мароко, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР