Британско малко дете е диагностицирано с изключително рядко състояние парти

...
Британско малко дете е диагностицирано с изключително рядко състояние парти
Коментари Харесай

Британско малко дете, 3, с рядко състояние „парти бебе“, което означава, че остава будно с дни

Британско малко дете е диагностицирано с извънредно рядко положение „ празненство бебе “, което може да я държи будна дни наред.

Грейс-Луиз Дарок беше единствено на седем седмици, когато получи първия си пристъп. Тя беше откарана по неотложност в болница и след седмици проучвания на фамилията беше казано, че има разстройство с недостиг на CDKL5 (CDD), извънредно рядка форма на епилепсия. Опустошителното положение, което визира единствено 1 на 60 000 деца, съществено визира развиването на мозъка.

Малко евентуално е мъничката Грейс-Луиз в миналото да може да върви, да приказва или да употребява ръцете си. Младежите със болестта постоянно страдат от нарушен сън и са известни като „ деца на купона “, тъй като могат да останат будни с дни. Грейс-Луиз Дарок, която към този момент е на три години, може да остане будна в продължение на пет или шест дни единствено с няколко часа сън.

Родителите Leeann, 35, и Alex, 42, споделиха, че са били съкрушени, когато лекарите разкрили положението. Лийън от Хюстън, Ренфрушър, сподели п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР