Британският здравен министър Мат Ханкок бе изловен в интимна сцена

...
Британският здравен министър Мат Ханкок бе изловен в интимна сцена
Коментари Харесай

Хванаха британския здравен министър на калъп

Британският здравен министър Мат Ханкок бе изловен в интимна сцена с Джина Колададжело (на снимката), написа лондонският в. Сън.

Четиридесет и две годишният член на кабинета на Борис Джонсън бе сниман в държавна постройка в буйна прегръдка със съветничката в здравното ведомство (на 43 години). Според таблоида двамата любовници са били хванати на шаблон на 6 май.

Самият Ханкок е женен за Марта Ханкок от 15 години и двамата имат три деца.

Колададжело също е фамилна. Тя е омъжена за предприемача Оливър Трес, основател на огромна комерсиална верига за облекла и аксесоари.

" Майката на три деца бе назначена в здравното министерство като консултант по връзката през март 2020 година ", написа още таблоидът.

Мат Ханкок проговори откакто бе махленски в спекулация със съветничката в ръководената от него институция Джина Колададжело, написа лондонският в. Дейли мейл.

Членът на кабинета на Обединеното кралство призна, че не е спазил обществената отдалеченост и се извини за нарушаване на едно от разпоредбите за ограничението на разпространяването на коронавирусната зараза. " Аз съзнавам, че наруших правилото и сервирам своите най-искрени извинения на хората ", уточни той в малко изказване.

" Аз ще продължа да работя, с цел да може нашата страна да пребори тази ужасна болест ", уточни още Ханкок.

Министърът, женен от 15 години за Марта Ханкок, бе заловен в интимна сцена със съветничката по връзки – брачна половинка на предприемача Оливър Трес, основател на огромна комерсиална верига за облекла и аксесоари.

Мат Ханкок жигосах обявата на записа и го дефинира като интервенция в персоналния му живот.

Малко след изявата на министъра депутатката от най-голямата опозиционна мощ на Острова – Лейбъристката партия Анелиз Дод съобщи: Това, че господин Ханкок има извънбрачна връзка е негова персонална работа. Проблемът е в това, че тази жена е назначена персонално по незнайни аргументи и тя получава заплата от парите на данъкоплатците. Ние настояваме министър председателят Борис Джонсън да освободи от служба този министър.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР