Британският ветеран сър Том Мур, който се превърна в истинско

...
Британският ветеран сър Том Мур, който се превърна в истинско
Коментари Харесай

След заразяване с коронавирус: Отиде си Том Мур

Британският деец сър Том Мур, който се трансформира в същинско лице на борбата с, е умрял след затруднения от болестта, оповестява Би Би Си. 100-годишният някогашен боен беше настанен в болница в неделя поради проблеми с дишането, като от няколко седмици се бореше с тежка пневмония, а преди дни беше доказано, че се е заразил с ковид, напомня БТВ.
 Откриха нова разновидност на английския вид на ковид Откриха нова разновидност на английския вид на ковид
Управлението по запазване на публичното здраве във Англия заяви, че е открита разновидност на „ английския ” вид на...
The Queen is sending a private message of condolence to the family of Captain Sir Tom Moore. Her Majesty very much...
Публикувахте от в  Капитан Том, както стана прочут той, събра 33 млн. паунда за здравната система на Англия с самодейността си да обикаля градината си в навечерието на вековния си празник - макар влошеното си здраве и компликациите с напредването си. Акцията му провокира голям интерес и Мур получи над 125 000 картички за рождения си ден, в това число от принц Уилям, Кейт Мидълтън, футболиста Хари Кейн и кралица Елизабет. През юли ветеранът получи рицарско звание от кралицата на поляната в замъка " Уиндзор ".
Сър Том Мур е роден в Йоркшир. По обучение е строителен инженер, а през Втората международна война служи в Индия, Индонезия и Англия. След като брачната половинка му умира през 2006 година, той се реалокира да живее при фамилията на щерка си Хана в Бедфордшър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР