Британският вестник Таймс се позова на собствени източници в Пентагона,

...
Британският вестник Таймс се позова на собствени източници в Пентагона,
Коментари Харесай

Таймс: САЩ са дали зелена светлина на Украйна да нанася удари в Русия

Британският вестник " Таймс " се базира на лични източници в Пентагона, че Съединени американски щати са разрешили на Украйна да нанася удари в Русия.  След масираните удари на съветските войски по витално значимата украинска инфраструктура Съединени американски щати към този момент по-малко се безпокоят, че офанзивите на Киев по далечни цели ще ескалират ощ повече спора. " Затова на Украйно е разрешено да преценя сама по какъв начин да употребява предоставеното й оръжие ", написа " Таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Ние не споделяме на Киев: Не удряйте по Русия или анексирания Крим! Ние не можем да им споделяме какво да вършат. Те сами вземат решение по какъв начин да употребяват оръжието си. Настояваме единствено при потреблението на оръжието, доставено от нас, да се съблюдават интернационалните закони за войната и Женевската спогодба ", цитира изданието източник в Пентагона. Вашингтон е помолил да не се нападат съветски фамилии и да не унищожават съответни лица.

На 5 декември съветското МО заяви, че военните летища в Саратовска и Рязанска област са били атакувани с дронове, в следствие починаха трима души. Според съветските военни зад нападението стои Украйна. 
До момента Украйна не е удостоверила присъединяване си. Съветникът на Зеленски Михайло Подоляк написа, " в случай че постоянно се пускат всякакви неща във въздушното пространство на други страни, рано или късно незнайните летателни обекти се връщат към мястото на политане ". 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР