Британският вестник Сънди таймс подкрепи официално основната опозиционна Лейбъристка партия

...
Британският вестник Сънди таймс подкрепи официално основната опозиционна Лейбъристка партия
Коментари Харесай

Промяна: Сънди таймс застана зад лейбъристите за изборите на 4 юли

Британският вестник " Сънди таймс " поддържа публично главната опозиционна Лейбъристка партия за парламентарните избори на 4 юли. Изданието направи това в публицистична публикация, в която се показва, че Англия ще нуждае от коренна смяна след 14 години на консервативно ръководство, съобщи Ройтерс.

Изданието, което е благосъстоятелност на групата на Рупърт Мърдок " Нюз Ю Кей " (News UK), поддържаше консерваторите на всички избори след 2005 година, само че през днешния ден означи, че Англия не може повече да бъде ръководена от една " изхабена " партия.

" Не можем да продължаваме постарому. Според нас в този момент е подобаващият миг на лейбъристите да бъде поверено възобновяване на компетентността в ръководството ", показва редколегията на вестника. " Има моменти, когато смяната е единственият излаз. "

Лейбъристката партия на Киър Стармър има безапелационна преднина в социологическите изследвания пред консерваторите на премиера Риши Сунак, напомня Българска телеграфна агенция.

" Сънди таймс " прави оценка времето от 2016 година - годината на референдума за Брекзит - като интервал на политически безпорядък, който е отклонил вниманието на управлението на торите от същинските проблеми, които вълнуват гласоподавателите - опазване на здравето, обучение и стопанска система.

" Консерваторите на процедура изгубиха правото да ръководят. Докато са в съпротива, те би трябвало да се прегрупират, обновят, да сложат завършек на вътрешните междуособици и да спрат да упрекват за проблемите си всеки различен, само че не и себе си ", разяснява вестникът.

" Сън ", едно от най-продаваните английски издания, също благосъстоятелност на Мърдок, към момента не е оповестило коя партия ще поддържа на изборите. В предишното много постоянно се е случвало подкрепената от " Сън " политическа мощ да завоюва вота.

От другите водещи вестници във Англия " Дейли мирър " и " Гардиън " също поддържаха лейбъристите, а " Дейли мейл " и " Дейли телеграф " - торите. Списание " Икономист " избра да застане зад лейбъристите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР