Британският вестник Сън“ твърди, че певецът и композитор Ед Шийрън

...
Британският вестник Сън“ твърди, че певецът и композитор Ед Шийрън
Коментари Харесай

Ед Шийрън опровергава твърдение на „Сън“

Британският вестник „ Сън “ твърди, че артистът и композитор Ед Шийрън възнамерява да построи ограда, висока метър и половина, пред дома си в Лондон, с цел да се пази от бездомници.

 
Строителният бизнесмен Пол Смит твърди, че една от аргументите за такива загради е " отнемане от опцията за здрав сън ".
 
Шийрън отговори посредством Инстаграм, като се базира на работата си в предишното с благотворителните центрове за бездомници „ Шелтър “ и „ Кризис “.

 
 Ед Шийрън Guliver/Getty Images
" Уважаема Натали Едуардс от вестник " Сън ", в предишното си съм правил много за приютите за бездомници и в никакъв случай не бих построил ограда към дома си затова ", написа той.
 
" Причината е, че считам да държа надалеч простаците, които вие наемате да дебнат на прага ми. Приятен ден ", приключва той.

 
 Ед Шийрън Guliver/Getty Images, списък
Официалният представител на Шийрън също съобщи, че това е разумно решение на Ед против набезите на медиите и то не отразява възгледите му за казуса с бездомниците. Шийрън описа за претърпените от него тежки времена като млад и към момента незнаен музикант на вечеря на коледната благотворителна акция на „ Индипендънт “ през 2016 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР