Британският външен министър Лиз Тръс предупреди Русия в сряда, че

...
Британският външен министър Лиз Тръс предупреди Русия в сряда, че
Коментари Харесай

Британия предупреди Русия, че да атакува Украйна е сериозна грешка

Британският външен министър Лиз Тръс предизвести Русия в сряда, че ще направи сериозна неточност, в случай че нападне Украйна и сподели, че Лондон работи в тясно съдействие със своите съдружници от НАТО в поддръжка на Украйна, оповестява " Ройтерс ".

Украински и американски публични лица показаха угриженост за , предложение, което.

По-рано в сряда съветски бойни самолети и кораби практикуваха отбиване на въздушни офанзиви против военноморски бази и отговор с въздушни удари по време на военни учения в Черно море, Украйна също организира бойни учения .
 Изтребители и кораби на Русия с военно обучение в Черно море
Изтребители и кораби на Русия с военно обучение в Черно море

Изтребители Сухой бяха измежду самолетите, които репетират по какъв начин да отговорят на противников въздушни офанзиви

Русия неведнъж отхвърля, че е на път да нападна Украйна и споделя, че може да разположи войски, където пожелае, на лична територия. Обвинява Украйна и НАТО в нагнетяване на напрежението.

" Това би било сериозна неточност на Русия ", сподели Трус пред " Ройтерс ", запитана за допустимо навлизане.

" Ние сме доста близки съдружници на Украйна и работим с наши сътрудници в НАТО, само че също и непосредствено с Украйна, с цел да сме сигурни, че те са изцяло подкрепени ".

Русия съобщи, че би трябвало да увеличи бойната подготвеност на своите стандартни и нуклеарни сили заради засилената интензивност на НАТО наоколо до нейните граници.

Съединените щати и НАТО дадоха сигнал за поддръжката си за Украйна по способи, които Москва счита за провокативни, в това число посредством маневри на и доставка на американски патрулни катери на украинския флот.
 Шойгу твърди: Съединени американски щати отработиха вид за потребление на нуклеарно оръжие против Русия
Шойгу твърди: Съединени американски щати отработиха вид за потребление на нуклеарно оръжие против Русия

Руските военни записали доста нарастване на интензивността на стратегическата бомбардировъчна авиация на Съединени американски щати край границите на Русия

По-рано напускащият началник на въоръжените сили на Обединеното кралство разяснява, че военните ще би трябвало да бъдат подготвени за война с Русия , само че той не има вяра, че Владимир Путин в действителност желае " гореща война " със Запада, написа " Гардиън ".

Генерал сър Ник Картър сподели, че Русия в този момент е по-голяма опасност в Източна Европа, в сравнение с преди .

Той сподели, че " съществено се надява " да няма война с Русия и не има вяра, че страната желае физическа война, само че НАТО ще би трябвало да бъде подготвена .

Бившият офицер от МИ6 Кристофър Стийл съобщи, че има вяра, че Москва счита, че е във война с Обединеното кралство и неговите съдружници .

" Русия евентуално преглежда световния стратегически подтекст като непрекъсната битка, в която съгласно мен те биха приложили всички принадлежности на националната власт, с цел да реализиран задачите си. Но руснаците не желаят да водят гореща война ", добави военачалник Картър.
 Военноморски сили на Съединени американски щати натрупат разрушители в Европа
Военноморски сили на Съединени американски щати натрупат разрушители в Европа

Допълнителните кораби биха могли да оказват помощ за възпирането на Русия

" Въпросът, несъмнено, е по какъв начин определяте войната и аз, като боен , съм податлив да определям войната като автентичен акт на борба и борба и не мисля, че те желаят това . "

" Мисля, че те желаят да се опитат да реализират задачата си по много по-нюансирани способи . "

Най-вероятно граничните обстановки с Беларус и Украйна са " класическо разпръскване " на съветското държавно управление от вида, който се случва " от години, години и години ".

Запитан дали това може да ескалира , Картър сподели: " Не знам . Мисля, че би трябвало да бъдем нащрек и да се уверим, че възпирането доминира и сериозно би трябвало да се уверим, че има единение в алианса на НАТО и не разрешаваме да се появят пропуски в нашата групова позиция. "
 Британия заявява непоклатима поддръжка за Украйна против съветската неприязън
Британия заявява непоклатима поддръжка за Украйна против съветската неприязън

И е солидарна за мигрантите " с нашите европейски сътрудници, режимът на Лукашенко ще бъде държан виновен "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР