Британският външен министър Джеймс Клевърли отложи планираната си за този

...
Британският външен министър Джеймс Клевърли отложи планираната си за този
Коментари Харесай

Британският външен министър отлага посещение в Китай

Британският външен министър Джеймс Клевърли отсрочи плануваната си за този месец аудиенция в Китай, откакто китайският му сътрудник не се е появявал обществено от близо един месец, заяви през вчерашния ден организация Блумбърг, представена от Ройтерс.

Отсъствието на китайският първи посланик Цин Ган от общественото пространство е главната причина за решението на Клевърли, оповестява Блумбърг, базирайки се на два източника, осведомени с въпроса.

Британският външен министър беше предстоящ в Китай до края на този месец. Блумбърг оповестява, че двете страни обмислят различни дати за визитата.

Британското външно министерство към този момент не е дало отговор на запитванията на Ройтерс за коментар.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР