Британският външен министър Джереми Хънт заяви днес, че е алтернативата

...
Британският външен министър Джереми Хънт заяви днес, че е алтернативата
Коментари Харесай

Британският външен министър Джереми Хънт: Аз съм алтернативата на Борис Джонсън

Британският външен министър Джереми Хънт съобщи през днешния ден, че е алтернативата на Борис Джонсън - любимец в конкуренцията за правоприемник на подалата оставка министър-председателка Тереза Мей, защото би положил старания за договорка с Европейски Съюз за Брекзит, съобщи Ройтерс.

Разликата сред мен и Борис е, че аз бих се опитал да реализира договорка за Брекзит с Европейския съюз, сподели Хънт в Шоуто на Андрю Мар по телевизия Би Би Си.

Не считам да сътворявам куп условия, които вършат съвсем невероятно договарянето на договорка, защото мисля, че би трябвало да предложим на страната по-добри благоприятни условия за избор, означи той. Наред с това Хънт сподели, че в случай че Борис Джонсън стане министър председател, той ще му служи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кандидатите за английския премиерски пост предизвестяват, че Консервативната партия се нуждае от същинско съревнование, а не от короноване на водещия претендент Борис Джонсън, съобщи Асошиейтед прес.

Бившият външен министър води с огромна преднина пред останалите кандидати след първото гласоподаване на депутатите от Консервативната партия. Днес той получи поддръжката на Естер Маквей, която отпадна от конкуренцията предходната седмици.

В битката остават шестима претенденти. Тази седмица законодателите ще понижат броя им с поредност елиминационни гласувания, след  което за избраника си от двамата съществени кандидати ще гласоподават членовете на Консервативната партия в цялата страна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР