Британският външен министър Дейвид Камерън ще обсъди увеличаването на подкрепата

...
Британският външен министър Дейвид Камерън ще обсъди увеличаването на подкрепата
Коментари Харесай

Дейвид Камерън пристига в Германия за разговори за Украйна и Газа

Британският външен министър Дейвид Камерън ще разиска увеличението на поддръжката за Украйна и напъните за даване на повече филантропична помощ в Газа на днешните диалозите с немската си колежка Аналена Бербок в Берлин, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Двамата ще се срещнат броени дни откакто съветски медии разгласиха прехванат диалог в интернет сред висши немски военни, обвързван с Украйна, в който те разясняват детайлности от интервенциите на Англия там.

В хода на втория годишен стратегически разговор сред Обединеното кралство и Германия се чака двамата външни министри да обсъдят по-нататъшната военна помощ за Украйна и методите за оказване на по-силен напън върху Русия.

Те ще обсъдят също напредъка към прекъсване на огъня в линията Газа, помощта за палестинския анклав и предотвратяването на противозаконната миграция.
Макар Камерън да прикани за " мощ, резистентност и единение " в изказване преди диалозите с Бербок, той евентуално ще повдигне въпроса и за смущаващото приключване на информация. " Трябва да укрепим защитата си, да стоим покрай най-верните си другари като Германия и да търсим нови съдружници ", сподели Камерън в изказването.

Германия съобщи, че Русия е разгласила изтеклия диалог, с цел да провокира различия сред Берлин и съдружниците му. В него немски представители загатват за разполагането на английски военни в Украйна и е на английски ракети " Сторм шадоу ".
 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР