Британският външен министър Дейвид Камерън днес заяви, че е налице

...
Британският външен министър Дейвид Камерън днес заяви, че е налице
Коментари Харесай

Британският външен министър: Налице е невероятно единство в НАТО

Британският външен министър Дейвид Камерън през днешния ден съобщи, че е налице " необикновено единение " сред съдружниците от НАТО, когато беше запитан за прехванатия онлайн диалог сред високопоставени немски военни чиновници по отношение на Украйна, съобщи Ройтерс.

" Не желая да сътворявам мотив за някакви съветски приказки за разделяне сред съдружниците ", сподели  Камерън по време на взаимна конференция с немската външна министърка Аналена Бербок, когато бе запитан за прехванатия диалог.

" Това, което виждам..., е необикновено единение сред съдружниците, необикновено единение в НАТО ", добави той.

Запитан дали Англия упорства Германия да изпрати от нейните крилати ракети " Таурус ", с цел да помогне на Украйна във войната й с Русия, Камерън отговори: " Мога да приказвам единствено за опита на Англия за това по какъв начин тези оръжия биха били ефикасни в помощ на Украйна в битката с тази противозаконна експанзия. "

Германските ракети " Таурус " могат да изминат два пъти по-голямо разстояние от ракетите " Сторм шадоу " и " Скалп ",  доставени до момента на Киев от Англия и Франция, и по този метод ще разрешат на Украйна да може да поразява даже Москва, показва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР