Британският външен министър Борис Джонсън разговаря по телефона с руски

...
Британският външен министър Борис Джонсън разговаря по телефона с руски
Коментари Харесай

Смях на Острова! Борис Джонсън стана жертва на руски телефонни шегаджии

Британският външен министър Борис Джонсън беседва по телефона с съветски шегобиец, който се показа за арменския министър председател и разиска с него двустранните връзки, призна английското външно министерство. " Външният министър е осъзнал, че това е смешка и е прекратил диалога. Проверихме и незабавно разбрахме, че това е телефонна смешка ", декларират от министерството.

Разговорът с шегаджията е траял 18 минути и се е състоял предходната седмица, посочи в. " Гардиън ". Втори руснак е взел участие в подготовката на шегата.

 Russian pranksters posing as Armenian PM fool UK`s Johnson in phone call

Двамата руснаци са разпознати като Алексей Столяров-Лексус и Владимир Кузнецов-Вован. Те разгласиха запис на диалога, в който Джонсън твърди събеседника си, който мисли за новия арменски министър председател Никол Пашинян, в поддръжката на Англия.

Джонсън приказва и за сложните връзки сред неговата страна и Русия. " Опасявам се, че Русия наподобява неспособна да устои да не работи злоумишлено, по един или различен метод. Не желаеме Студена война, само че желаеме да забележим усъвършенствания в държанието на Русия ", споделя в диалога английският външен министър.

В диалога мнимият Пашинян споделя на Джонсън, че възнамерява да се срещне с съветския президент Владимир Путин в Сочи идната седмица и му желае съвет за тази среща.
Джонсън се разсмива, когато събеседникът му, който приказва на британски с съветски акцент, показва вяра, че съветският президент Владимир Путин няма да го токсини с " Новичок " - бойното отровно вещество, което съгласно английските управляващи е употребявано през март против някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Англия.

Джонсън декларира в диалога, че е " съвсем 100% сигурен ", че съветските специфични служби са забъркани в отравянето на Скрипал и щерка му. Лексус и Вован са измамили по телефона и други известни персони през последните години. Сред тях са президентът на Беларус Александър Лукашенко, турският президент Реджеп Тайип Ердоган и английската звезда Елтън Джон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР