Британският тенис-журналист Майк Диксън e починал на 59-годишна възраст, докато

...
Британският тенис-журналист Майк Диксън e починал на 59-годишна възраст, докато
Коментари Харесай

Английски журналист е починал по време на Australian Open

Британският тенис-журналист Майк Диксън e умрял на 59-годишна възраст, до момента в който е бил в Австралия, с цел да отразява първия за годината шампионат от Големия шлем, разгласи брачната половинка му Люси в обществените мрежи, а по-късно новината бе доказана и от редакцията на вестник Дейли Мейл, за който Диксън работи от 1990-а година насам.

" Съкрушени сме да съобщим, че нашият прелестен брачен партньор и татко Майк, колабира и малко по-късно умря. Това стана до момента в който беше в Мелбърн за Australian Open

В продължение на 38 години той изживяваше фантазията си да отразява обичания си спорт по целия свят. Наистина беше страховит, положителен човек, за нас популярен, и ще ни липсва доста, доста ", написаха от фамилията на репортера.

" Той беше колос в публицистиката. Истинска тенис-енциклопедия и ценител на играта ", написа в обществените мрежи главният издател за спортната част на вестник " Дейли Мейл " Лий Клейтън.

Любовта на Майк Диксън към тениса по никакъв начин не е инцидентна, защото той е живял в Уимбълдън. Преди обаче да получи шанса да написа за обичания си спорт той е отразявал крикет за " Дейли Мейл ", като е пътувал по целия свят с националния отбор на Англия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР