Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците в хранителната

...
Британският шеф готвач Джейми Оливър е сред любимците в хранителната
Коментари Харесай

Как Джейми Оливър свали 12 кг за нула време

Британският началник готвач Джейми Оливър е измежду любимците в хранителната промишленост и един от най-върлите последователи на здравословната кухня.

И все пак, около всичките му кулинарни излъчвания, книги и впрочем действия, свързани с храната, и той е напълнял малко. По-важното е, че е намерил бърз и неусетен метод да се оправи с казуса.

В скорошно изявление за Radio Times кулинарният гуру споделя по какъв начин е съумял да смъкна 12 кг, и то с помощта на няколко обикновени промени в менюто си. И изобщо не гладува, дори хапва повече, в сравнение с преди да се подложи на въпросната диета.

" Намалих месото , усилих зеленчуците , започнах да дремя и да се движа повече ", изяснява в резюме той. И не се лишава от нищо, а се придържа към по-скромните порции.

Но Оливър не просто е вдигнал количеството на зеленчуците в ястията си. Добавил е и някои нови, като водораслите . А те са великодушни на йод и извънредно хранителни, както прецизира самият Джейми.
 Джейми Оливър и обичаният му сандвич с рикота, авокадо и още няколко потребни съставки
Какво закусва Джейми Оливър

Предложение за висок старт на деня

Готвачът е присъединил и нови играчи в закуската си - ядките . Предприел е и по-умерен метод към алкохола . Не го е прекратил изцяло, а си разрешава по някоя и друга чашка единствено през почивните дни, оповестяват още от Eat This, Not That!.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР