Британският , съпругата му Кейт и децата им пекоха кейкове

...
Британският , съпругата му Кейт и децата им пекоха кейкове
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт и децата им пекоха кейкове за улично парти по случай платинения юбилей на кралицата в Кардиф


Британският, брачната половинка му Кейт и децата им пекоха кейкове за улично празненство по случай платинения празник на кралица Елизабет Втора, което ще се състои в Кардиф през днешния ден следобяд, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Те бяха показани по какъв начин месят яйца и брашно в кухня, оцветена в цветовете на английското знаме. Снимките бяха качени в формалния акаунт в Туитър на херцога и херцогинята на Кембридж.

Надписът изпод гласеше: " Печем кейкове за локалната общественост в Кардиф, с цел да се насладим на уличното празненство по случай платинения празник, което ще се състои през днешния ден! Надяваме се да ви харесат! "

Baking cakes for the local community in Cardiff to enjoy at a Platinum Jubilee street party taking place today!

We hope you like them!
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal)
Принцовете Джордж и Луи, надлежно на осем и четири години, носеха идентични сини тениски, а седемгодишната им сестра принцеса Шарлот носеше розова тениска, която след това смени с тениска на синьо-бели райета.

Преди това фамилията беше снимано по какъв начин раздава торби с приготвена от него прясна храна и макаронени произведения на обществено слаби в графство Норфък, Източна Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР