Британският район Канък Чейс е обширна област от гъсти гори,

...
Британският район Канък Чейс е обширна област от гъсти гори,
Коментари Харесай

Чудовището Слендърмен е съществувало наяве, преди да го измислят в интернет

Британският регион Канък Чейс е обширна област от гъсти гори, живописни зелени хълмове и криволичещи канали в Стафордшир. Има средновековна величествена къща, сходна на къщата от телевизионния сериал "Абатство Даунтаун ", а останките на замъка, издигнат върху населено място от преди 2000 години, се издигат малко по-далеч.



Като цяло, това е доста прелестно място, където можете да се отпуснете със фамилията си. Въпреки това, външността лъже, в региона на Канък Чейс, страховити чудовища от върколаци до хора-котки са били неведнъж следени. Много пъти се виждали призраци, а през последните години и известните Деца с черни очи. Като цяло, това е едно от най-паранормалните места във Англия.



Преди доста епохи на тези места се виждали черни кучета с червени очи, и допуска се, че локалните чудовища са въодушевили Артър Конан Дойл за историята на Баскервилското куче. И през днешния ден постоянно се срещат мистериозни огромни черни котки.

Но тук ще опишем случая на страшилище, което явно е било копие на Слендърмен - воин от градските митове, основан от Ерик Кнудсен през 2009 година в интернет форума Something Awful. Това е неестествено мършаво и високо хуманоидно страшилище с чисто бяло лице и черен костюм. Повечето хора знаят, че Слендърмен е небивалица, само че Кнудсен може да е основал тази фантастика подсъзнателно и това създание в действителност живее някъде сред световете.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР