Британският производител на мотоциклети Triumph обяви завръщането на един от

...
Британският производител на мотоциклети Triumph обяви завръщането на един от
Коментари Харесай

Triumph Rocket се завръща в лимитирана TFC серия

Британският производител на мотоциклети Triumph разгласи завръщането на един от именитите си модели, създаден от подразделението на английската марка TFC (Triumph Factory Custom). Това е неповторимият Rocket, в който тупти мотор с максимален работен размер серийно произвеждане.

Стандартите, които следват концептуалните модели, създадени от TFC, са съсредоточени над увеличение на мощността, показване на идната дизайнерска линия и развиване на последните технологии за внедряване в серийните мотоциклети.

Официалната премиера на новия Triumph Concept Rocket TFC ще се състои при започване на месец май, като моделът ще бъде създаден в лимитирана серия от 750 броя. Тогава ще бъдат оповестени и цялостните механически характерности на мотоциклета.

Предишната генерация Rocket III бе показана през 2014 година като правоприемник на Triumph Trident от 60-те години на предишния век. Както преди 15 години при първото му показване, по този начин и през днешния ден редовият трицилиндров мотор с 2.3 литра работен размер с по четири клапана и две свещи на цилиндър още веднъж бе най-големият в серийно произвеждане и мощ от 148 кс. Също както размерът на мотора, по този начин и бруталният му въртящ миг от 221 Нм още при 2750 оборота, излъчен с карданен вал, бе невиждан за мотоциклет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР