Британският принц Уилям участва в популярен подкаст на Би Би

...
Британският принц Уилям участва в популярен подкаст на Би Би
Коментари Харесай

Принц Уилям участва във футболен подкаст с Питър Крауч, за да повиши осведомеността за психичното здраве

Британският принц Уилям взе участие в известен подкаст на Би Би Си с някогашния британски футболен национал Питър Крауч, с цел да покачат публичната информираност по отношение на проблемите на психологичното здраве, оповестяват от двореца Кенсингтън, представени от Ройтерс.
Принц Хари се обидил на брат си, тъй като нарекъл Меган Маркъл " това момиче " "Отдели толкоз време, колкото е належащо, с цел да опознаеш това момиче ", споделил принц Уилям на брат си Хари
Внукът на кралица Елизабет Втора, който е втори в реда за онаследяване на английския престол, през последните години засилва акцията си по въпросите на психологичното здраве, призовавайки хората да приказват намерено за проблемите си посредством благотворителната самодейност, наречена Heads Together.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън впечатлиха деца с футболните си умения (ВИДЕО) Кралската двойка изненада малчуганите на стадиона
След като сплоти сили с британския футбол, акцията на Уилям за публичната информираност по отношение на психологичното здраве докара до преименуването на футболния мач Heads Up FA Cup, като финалът би трябвало да се организира в събота.
Принц Уилям на 38 тъкмо за Деня на бащата – вижте чаровните фотоси, направени от Кейт Мидълтън Уилям е втори в линията за онаследяване на трона след татко си принц Чарлз
В изказване на двореца Кенсингтън се споделя в сряда, че Уилям се пробва да употребява известността на футбола, с цел да покаже, че психологичното здраве е също толкоз значимо, колкото физическото здраве.

" Всички ние имаме психологично здраве и би трябвало да останем душевен здрави ", споделя принц Уилям.
Принц Уилям и принц Хари са най-харесваните представители на кралското семейство Кой е любимецът ви в английския кралски двор?
" Силата е в това да можете да говорите за вашето психологично здраве - това не е уязвимост ", декларира Уилям.

" Знайте, че в случай че не се чувствате добре и нещо ви тормози, говорете за това - не е проблем ", добавя английският принц.

Вижте повече за принц Уилям в Ladyzone.bg.
Принц Уилям се включи във футболен подкаст, с цел да увеличи осведомеността за психологичното здраве "Силата е в това да можете да говорите за вашето психологично здраве - това не е уязвимост ", споделя английският престолонаследник
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР