Британският принц Уилям се върна на работа във вторник, ден

...
Британският принц Уилям се върна на работа във вторник, ден
Коментари Харесай

Британските кралски особи отхвърлят спекулациите за Кейт и крал Чарлз

Британският принц Уилям се върна на работа във вторник, ден откакто се появиха първите фрагменти на брачната половинка му Кейт след интервенцията й преди два месеца, които демонстрираха, че английското кралско семейство наподобява добре и здрава.

42-годишната Кейт беше във фокуса на спекулации, клюки и странни теории на конспирацията в обществените медии, водещи до заглавия и интриги по целия свят по време на отсъствието й от кралските отговорности, откакто претърпя коремна интервенция за нераково, само че неуточнено положение през януари.

В понеделник видео, оповестено от вестник Sun на неговия уеб страница, демонстрира по какъв начин английската принцеса на Уелс се усмихва, върви и носи пазарски чанти дружно със брачна половинка си Уилям във селскостопански магазин в Уиндзор покрай дома им.

Заснет от държавник в събота, това беше първият кадър на Кейт, изработен след Коледа. Дворецът Кенсингтън не отхвърли, че видеото е същинско, само че отхвърли да разяснява въпрос, който счита за персонално време на кралските особи.

„ Ако...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР