Британският принц Уилям се присъедини към съболезнованията, изказвани в памет

...
Британският принц Уилям се присъедини към съболезнованията, изказвани в памет
Коментари Харесай

Светът скърби за сър Боби Чарлтън

Британският принц Уилям се причисли към съболезнованията, изказвани в памет на футболната легенда сър Робърт " Боби " Чарлтън, който умря на 86-годишна възраст.
" Световен първенец. Джентълмен. Легенда. Наистина популярен човек, който ще бъде помнен постоянно. Благодаря ти, Сър Боби ", разяснява принц Уилям, който е и президент на Английската футболна асоциация.
" Всичко стартира със сър Боби. Той бе повода да имам опцията да играя за Манчестър Юнайтед... Ще бъда постоянно признателен на този мъж, на който се възхищавах. Той бе воин за мен и доста други по света освен в Манчестър и нашата страна, с която завоюва Световното състезание през 1966 година Истински благородник, фамилен мъж и народен воин ", съобщи някогашният капитан на Юнайтед и Англия Дейвид Бекъм.
Друг някогашен футболист на " алените дяволи " -  Рио Фърдинанд, също изрече съболезнованията си: " Икона, легенда, великолепие! Тези думи се хвърлят в близост от всички нас за доста, които 100% не ги заслужават, изключително когато ги съпоставим с човек от калибъра на сър Боби Чарлтън. Когато той говореше, другият заставаше спокойно, спираше и слушаше. Много история живееше и дишаше посредством него. Победа, загуба или тъждество, той идваше в съблекалнята да ни пожелае триумф. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР