Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може

...
Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може
Коментари Харесай

Принц Уилям бил разочарован от брат си Хари

Британският принц Уилям се притеснява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да повреди още повече връзките си с останалите членове на кралското семейство, заяви Мейлонлайн.

Приятел на принца споделил пред английския в. „ Мейл он сънди”, че принц Уилям бил отчаян и „ доста загрижен” след следващите му обществени изявления за неналичието на поддръжка в фамилията за брачната половинка му Меган, когато тя имала проблеми с психологичното здраве.

Принц Хари подлага на критика фамилията си по време на 95-минутния епизод на предаването „ Аз, какъвто не можете да ме видите”, което води с американската ТВ звезда Опра Уинфри по Apple TV, въпреки че нападките не бяха толкоз остри, както при предходните му обществени изяви и изключително в изявлението, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието.

Британският принц показа, че той самият се срами за метода, по който реагирал, когато брачната половинка му Меган му признала, че от време на време мисли за самоубийство и упрекна „ системата”, поради която тъкмо в този миг трябвало да взе участие в обществено събитие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР