Британският принц Уилям похвали баща си Чарлз, че е доста

...
Британският принц Уилям похвали баща си Чарлз, че е доста
Коментари Харесай

Принц Уилям с похвала към баща си, че е много еко

Британският принц Уилям похвали татко си Чарлз, че е " много по-напред от останалите " във връзка с дейности срещу изменението на климата. От седмица татко и наследник разясняват измененията в климата за да извърнат внимание на тематиката седмица преди идната среща на върха на COP26 в Глазгоу.

" Баща ми постоянно е имал твърда позиция и дейности във връзка с битката с климатичните промени. Мисля, сами знаете какъв брой доста се старае той, и от какъв брой от дълго време предизвестява за заплахите от измененията ", сподели херцогът на Кеймбридж пред BBC.

" Би било безусловно злополучие, в случай че синът ми Джордж седи тук и приказва с вас след към 30 години и към момента споделя същото. Защото тогава ще сме окончателно закъснели ", добави принцът, който разяснява тематиката преди церемонията по откриването на премията Earthshot Prize - негова самодейност да се отдаде респект на работещите по новаторски екологични решения.
 Ето по какъв начин е щял да се споделя принц Уилям, в случай че принцеса Даяна не бе упорствала за настоящето му име Ето по какъв начин е щял да се споделя принц Уилям, в случай че принцеса Даяна не бе упорствала за настоящето му име
Принц Уилям трябвало да носи друго име, само че лейди Даяна била доста упорита, макар настояването на принц Чарлз. През последните годин...

В очакване на срещата на върха на COP26 в Глазгоу, която стартира на 31 октомври, принц Уилям предизвести международните водачи да внимават за " мъдро говорене, само че незадоволителни дейности ", и загатна, че международните водачи " просто приказват ".

72-годишния принц Чарлз - най-големият наследник и правоприемник на трона на кралица Елизабет II, ще участва на събитията на двуседмичната среща на върха дружно с 95-годишната си майка.

Срещата на върха на Организация на обединените нации ще се опита да убеди огромните разрастващи се стопански системи да създадат повече за понижаване на въглеродните си излъчвания и ще моли за това богатите страни да оказват помощ финансово на по-бедните да се приспособяват към изменението на климата.

Чарлз е прочут с дейностите си по запазване на околната среда - от напълно органичната му градина в имението Хайгроув в западна Англия, през апелите за понижаване на потреблението на месо и риба, до преобразуването на личния му автомобил Астън Мартин да работи с биогориво от остатък от британско бяло вино и суроватка от производството на сирена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР