Британският принц Уилям говори за първи път за диагнозата за

...
Британският принц Уилям говори за първи път за диагнозата за
Коментари Харесай

Принц Уилям благодари за подкрепата към Кейт и крал Чарлз III

Британският принц Уилям приказва за първи път за диагнозата за рак на крал Чарлз Трети като изрече признателност за получените благопожелания, заяви БНР в преписка. 

Принцът на Уелс и по-голям наследник на краля взе присъединяване в церемония вечеря, отдадена на Лондонската работа за въздушни коли за спешна помощ. Той помаха на събралите се пред банкетната зала хора, а вътре в залата произнесе тирада. Припомняйки диагностицирането на татко му с раково заболяване в понеделник и изписването от болничното заведение на брачната половинка му Кейт, принцесата на Уелс, Уилям сподели, че последните няколко седмици са имали " медицински фокус ". " Бих желал да употребявам опцията да ви благодаря и за благите послания в поддръжка на Кейт и татко ми, изключително през последните дни. Това значи доста за нас ", сподели принцът на Уелс. 

Уилям е някогашен водач на въздушна кола за спешна помощ и сегашен патрон на службата. На церемония вечерята той беседва с артиста Том Круз и шеговито го помоли да не взема един от хеликоптерите за идващия си филм. Очаква се принц Уилям да поеме по-голямата част от публичните отговорностите на Чарлз Трети, до момента в който трае неговото лекуване. Междувременно монархът ще продължава да подписва документи и ще организира седмичните си срещи с премиера, само че по телефона. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР