Британският принц Уилям е на дъното в класацията за най-привлекателни

...
Британският принц Уилям е на дъното в класацията за най-привлекателни
Коментари Харесай

Вин Дизел е най-харесваният плешивец сред популярните личности

Британският принц Уилям е на дъното в класацията за най-привлекателни плешивци, написа в. „ Дейли мирър “.

Едва два % от мъжете, взели участие в допитването на профилирана клиника намират втория подред правоприемник на английския трон за атрактивен. Според тях поради неналичието на задоволително коса принц Уилям наподобява „ остарял и печален “, вместо „ готин и секси “.

На противоположния полюс е артистът Вин Дизел. Тридесет и пет на 100 от интервюираните представители на мощния пол са на мнение, че плешивостта му го прави неустрашим, и нямат нищо срещу да наподобяват като него.

Дизел изпреварва „ на косъм “ различен холивудски екшън воин – Дуейн „ Скалата “ Джонсън, който от кечист се преквалифицира в сполучлив артист. Джонсън заема второто място в класацията на известните плешивци с 33 % от гласовете на интервюираните, следван от английските артисти Джейсън Стейтъм и сър Патрик Стюарт, които получават по 30 %.

Плешивостта на Брус Уилис утвърждават 27 на 100 от мъжете, взели участие в допитването. Следват артистът Ед Харис с 25 % и актьорите сър Бен Кингсли и Винг Реймс с по 20 %.

Само седем на 100 от интервюираните считат, че плешивостта подхожда на 46-годишния комедиант Мат Лукас, който губи косата си, откакто в детска възраст развива плешивост.

В допитването на Харли Стрийт Скин Клиник, която предлага решения на казуса с косопада, са взели участие 1000 мъже на възраст сред 25 и 65 години. Внушителните осемдесет на 100 от тях признават, че по-скоро биха понесли да са дебели, в сравнение с плешиви.

Сред известните мъже, подложили се на трансплантация на коса, утвърждение от интервюираните получават Джеймс Несбит, Луи Уолш, Гордън Рамзи. На противоположния полюс е футболистът Уейн Руни, чийто аспект е оценен положително от едвам 10 % от участниците в допитването.

Резултатите от анкетата сочат още, че 38 на 100 от мъжете завиждат на сребристите коси на холивудската звезда Джордж Клуни, а 35 % – на косата на някогашния футболен ас Дейвид Бекъм, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР