Британският Принц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на

...
Британският Принц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл заведоха дело срещу папараци за снимки на сина им Арчи

Британският Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и брачната половинка му Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски:, които в този момент живеят в Лос Анджелис, заведоха дело против папараците, които продадоха фотоси на сина им, заяви "Hollywood Reporter ".

"Някои папараци и медии пускаха дронове единствено на метри от къщата на двойката, най-често по три пъти дневно, с цел да получат фотоси на съпрузите и дребния им наследник в частния им дом ", се споделя в изказването, предава Българска национална телевизия.

В него се отбелязва се, че папараците също се пробвали да снимат дребния Арчи от хеликоптер, прелетял над задния двор на къщата на Хари и Меган.

Въпреки това двамата са подали иск в съда едвам откакто научили, че фотосите на 14-месечния им наследник Арчи са станали обект на търговия. Ответниците по желае са "неидентифицирани лица ". Двойката упорства да бъдат върнати всички нелегално направени фотоси и занапред папараците да се въздържат от действия, които нарушават поверителността и персоналното успокоение на фамилията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР