Британският принц Хари разказва в новата си книга как е

...
Британският принц Хари разказва в новата си книга как е
Коментари Харесай

Принц Хари обвинява брат си Уилям за физическо нападение през 2019 г.

Британският принц Хари споделя в новата си книга по какъв начин е бил физически „ атакуван “ от по-големия си брат принц Уилям по време на спор през 2019 година, заяви „ Гардиън “, съобщи БГНЕС.

Според вестника разказът за случая се появява в новата мемоарна книга на Хари Spare, която се чака да излезе по-късно този месец на фона на продължаващия спор в английското кралско семейство, показва Агенция Франс Прес.

38-годишният Хари написа, че по време на спор в кухнята на лондонския му дом Уилям нарекъл брачната половинка му Меган Маркъл „ сложна “, „ груба “ и „ избухлива “, преди да го повали на земята, до момента в който двамата продължавали да спорят, написа „ Гардиън “.
„ Той ме хвана за яката, скъса огърлицата ми и ме повали на пода.
Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а частите се врязаха в мен “, цитира „ Гардиън “ книгата на Хари.
След това Хари споделил на по-големия си брат да си тръгне. Според вестника Уилям погледнал „ със страдание и се извинил “, спомня си Хари.
Вестникът цитира размяната на реплики сред двамата принцове от книгата: Уилям „ се обърна и извика: „ Не е нужно да казваш на Мег за това “.

„ Искаш да кажеш, че си ме нападнал? “
„ Не съм те нападнал, Харолд “, отвърнал Уилям, като наподобява употребявал прякор за Хари.
Последното разобличаване за бурните връзки на братята идва в миг, когато татко им крал Чарлз се приготвя за коронацията си през май.

Хари и 41-годишната Меган разкриха прекарванията си в английското кралско семейство в документален филм на Netflix предишния месец за аргументите за зашеметяващото им тръгване за Северна Америка през 2020 година
В него те упрекнаха за огромна част от нещастието си расистките медийни изявления и издевателството от страна на таблоидите, някои от които, съгласно тях, фамилията е подбудило.
Преместването им в Калифорния, родния щат на Меган, направи двамата непопулярни във Англия, където медиите постоянно ги показват като егоисти.

В фрагменти от телевизионно изявление за ITV в Обединеното кралство и CBS в Съединените щати, излезли тази седмица преди излизането на книгата, Хари съобщи, че желае „ семейство, а не институция “.

„ Бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат ми “, споделя Хари.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР