Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят

...
Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят
Коментари Харесай

Принц Хари: В отношенията с брат ми има и има и добри, и лоши дни

Британският принц Хари призна, че с брат си Уилям вървят по разнообразни пътища , и че в връзките им " има и положителни, и неприятни дни ", оповестява Франс прес. Агенцията цитира изявлението на херцога на Съсекс пред телевизионния канал Ай Ти Ви, обещано по време на визитата със брачната половинка му в Южна Африка.

Запитан дали е настъпил студ в връзките с брат му, принц Улиям, принц Хари довери, че " неизбежно се случват някои неща ". Напрежението постоянно било подбудено от натиска , на който е подложено кралското семейство, както и от протоколните отговорности на внуците на кралица Елизабет Втора.
 
" Но макар всички ние си оставаме братя . И постоянно ще сме братя. Явно следваме разнообразни пътища сега, само че аз постоянно ще мога да разгадавам на него, както и той на мен! ", довери кралската персона.

 Уилям и Хари Gulliver/Getty Images-->
" Знаете по какъв начин е при братята . Има положителни дни, има и неприятни дни ", продължи принц Хари. По време на същото изявление брачната половинка на херцога на Съсекс, Меган Маркъл означи, че тази година е била сложна за кралската двойка поради натиска на медиите. Тя довери, че най-близките й другари я били предизвестили, че омъжвайки се за принц Хари, английските медии ще съсипят живота й.
 
Кралската двойка предприе огромна юридическа атака против таблоидите , за да опази неприкосновеността на персоналния си живот, напомня организацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР