Британският принц Хари пристигна във Великобритания без съпругата си Меган

...
Британският принц Хари пристигна във Великобритания без съпругата си Меган
Коментари Харесай

Принц Хари пристигна сам във Великобритания за погребението на дядо си

Британският принц Хари дойде във Англия без брачната половинка си Меган за погребението на дядо си принц Филип, заяви Ройтерс. 

Принц Хари е дошъл на летище Хийтроу с полет от Лос Анджелис и незабавно се е изолирал в карантина, преди траурната работа за херцога на Единбург, планувана за 17 април. Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип умря на 99 години в петък.

От Бъкингамския замък оповестиха преди този момент, че Меган, брачната половинка на принц Хари , няма да взе участие в церемонията. Тя е бременна и е била посъветвана от лекаря си да не пътува.

На летище Хийтроу принц Хари е бил посрещнат от защита и откаран до двореца Кенсингтън в черен " Рейндж роувър ", писа " Мейлонлайн ". Според изданието херцогът на Съсекс най-вероятно ще се самоизолира в Нотингам котидж. Фрогмор котидж, където живееха с Меган преди да решат да се отдръпват от кралските си задължения и да се преселят в Съединени американски щати, към този момент се населява от принцеса Юджини и брачна половинка ѝ Джак Бруксбанк.

Според разпоредбите във Англия в изискванията на пандемията принц Хари може да излезе от карантина след пет дни вместо откритите 10, в случай че даде негативен тест за новия ковид.

Ковчегът с тленните остатъци на принц Филип е в параклиса на двореца Уиндзор. В събота ковчегът, затрупан с персоналния му байрак, с венец, фуражката и сабята му, ще бъдат пренесени до формалния вход на двореца Уиндзор от гвардейци от първи батальон на Гренадирската армия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР