Британският принц Хари поднесе внушителен годежен пръстен на своята избраница

...
Британският принц Хари поднесе внушителен годежен пръстен на своята избраница
Коментари Харесай

Британците харесват годежния пръстен на Меган повече от този на Кейт

Британският принц Хари сервира величествен годежен пръстен на своята годеница Меган Маркъл, с която ще мине под венчило през май. Бижуто дотам впечатли жителите на Острова, че те го слагат преди всичко измежду пръстените на най-скорошните кралски годеници, написа в. "Дейли експрес ".

Годежният пръстен на Меган Маркъл включва три диаманта, инсталирани върху златна халка. Говори се, че бижуто е направено по дизайн на самия принц Хари. По-големият от диамантите е от Ботсвана - страна, която принцът е посещавал неведнъж, като последния път беше съпроводен от госпожица Маркъл. Монтираните от двете му страни скъпоценни камъни са от персоналната сбирка на починалата му майка принцеса Даяна.



фотография: Getty Images/Guliver

В допитване, осъществено от онлайн бижутерите "Уилям Мей ", близо половината от участвалите 2250 британци са показали като най-хубав годежния пръстен на Меган Маркъл. Бижуто е предпочетеният избор както от дамите, по този начин и от мъжете, взели участие в анкетата.

По въпроса кой е идващият най-забележителен пръстен всред тези на най-скорошните кралски годеници - Меган Маркъл, принцеса Юджини и Кейт Мидълтън, жителите на Острова са раздвоени.

Жените са отдали желанието си на годежния пръстен на Кейт Мидълтън, а мъжете - на този на принцеса Юджини.

Годежното украшение на Кейт Мидълтън - пръстен със наследник сапфир, заобиколен от диаманти, е от сбирката на принцеса Даяна.



фотография: Getty Images/Guliver

Принцеса Юджини, годежът на която беше оповестен при започване на годината, получи от своя любим Джак Брукбанкс пръстен, който прилича годежното украшение на майка й Сара Фъргюсън. Годежният пръстен е с розов сапфир, заобиколен от диаманти.



фотография: Getty Images/Guliver

Проучването демонстрира също, че средностатистическият британец е подготвен да заплати близо 1500 лири за годежен пръстен, с вярата да впечатли избраницата си. Сумата обаче се оказва по-скромна от тази, която дамите чакат техните сътрудници да похарчат за годежно украшение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР