Британският принц Хари пише мемоари, които ще бъдат издадени в

...
Британският принц Хари пише мемоари, които ще бъдат издадени в
Коментари Харесай

Принц Хари пише мемоари

Британският принц Хари написа записки, които ще бъдат издадени в края на 2022 година. Това стана ясно от изказване на издателската къща Random House.

Книгата към момента няма име, само че към този момент е ясно, че средствата от продажбите ѝ ще бъдат дарени за щедрост, съобщи „ Асошиейтед Прес “.

Плановете на херцога на Съсекс са да покаже себе си „ не като принца, който бях роден, а като мъжа, в който се трансфорах “. „ Дълбоко признателен съм за опцията да споделя какво научих през живота си до момента и се вълнувам хората да прочетат от първа тъка описа за живота ми, който е прецизен и изцяло достоверен “, споделя Хари в изказването на издателството.

Новината идва месеци след изявлението на принца и неговата брачна половинка Меган Маркъл пред американската водеща Опра Уинфри. По време на диалога те разкриха, че членове на кралското семейство са правили расистки мнения за тогава към момента нероденото им второ дете, както и че връзките сред Хари и татко му принц Чарлс са напрегнати.

Миналия месец още веднъж Random House разгласява детската брошура „ Пейката “ на Меган Маркъл, в която посредством илюстрации се споделя за взаимоотношенията сред татко и наследник през очите на майката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР