Британският принц Хари напада Пиърс Морган и каза, че мисията

...
Британският принц Хари напада Пиърс Морган и каза, че мисията
Коментари Харесай

Принц Хари напада Пиърс Морган, след като делото за хакване на телефон Mirror е уредено

Британският принц Хари атакува Пиърс Морган и сподели, че „ задачата му продължава “ след уреждането на оставащите елементи от неговия иск за хакване на телефон против издателя на Daily Mirror.

Хари (39) съди Mirror Group Newspapers (MGN) за обезщетение, потвърждавайки, че публицисти в нейните изявления са свързани с способи, в това число хакване на телефони, по този начин нареченото „ blagging “ – приемане на информация посредством машинация – и потребление на частни следователи за противозаконни действия.

През декември арбитър от Върховния съд на Лондон постанови, че хакването на телефони е станало „ необятно публикувано и всекидневно “ в заглавията на MGN в края на 90-те години и че телефонът на Хари е бил хакнат „ за скромна степен ” от MGN, присъждайки му 140 600 английски лири (164 600 евро) обезщетение.

Тридесет и три публикации в желае на Хари бяха прегледани по време на процеса предходната година, като за 15 публикации беше открито, че са артикул на нелегално събиране на информация.

Още 115 ста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР