Британският принц Хари и съпругата му Меган ще бъдат продуценти

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган ще бъдат продуценти
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл стават водещи на предаване по Spotify

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган ще бъдат продуценти и водещи на подкасти за стрийминг услугата Spotify, заяви Reuters, като цитира изказване на шведската компания.

Първият подкаст - особено празнично издание, ще бъде излъчен този месец.

Новорегистрираната компания " Арчиуел Аудио " на принц Хари и Меган подписа дълголетен контракт със стрийминг услугата за основаването на стратегии, които " да повдигат духа и да забавляват аудиторията по света " и да показва " многообразни гледни точки гласове ", оповестиха от Spotify. Финансови параметри по контракта не бяха оповестени.

Достъпът до подкастите ще е безвъзмезден през Spotify, който е водещ на стрийминг музикалния пазар. Услугата предлага над 1,5 милиона подкаста, измежду които " Подкастът на Мишел Обама " и " Мама знае най-добре " на инфлуенсърката Адисън Рей. Потребителите на услугата са над 320 милиона души месечно.

Първият подкаст на Хари и Меган ще е празничен и ще показва " истории за вяра и съчувствие ", с цел да отпразнуваме настъпването на новата година, се споделя в известието на компанията.

" Харесваме подкастите, тъй като припомнят на всички ни да отделим моменти в действителност да послушаме, да се свържем един с различен без разпръскване ", се показва в взаимно изказване на Хари и Меган. " На фона на провокациите на 2020 година, няма по-голям миг от сегашния да го сторим, тъй като когато се чуваме един другиго и чуваме историите си, си спомняме какъв брой свързани сме всички между тях ".

Сделката е следващият ход на херцозите на Съсекс да обезпечат самостоятелния си живот отвън английското кралско семейство. Те се реалокираха в Калифорния, Съединени американски щати с дребния си наследник Арчи тази година, откакто се отдръпнаха като високопоставени членове на английското кралско семейство. През септември те подписаха и дълголетен контракт за телевизионна продукция с Netflix.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР