Британският принц Хари и съпругата му Меган се сбогуваха с

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган се сбогуваха с
Коментари Харесай

​Принц Хари и съпругата му Меган на двудневна визита във Фиджи

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган се сбогуваха с Австралия и се насочиха към Фиджи за двудневна аудиенция, съобщи ДПА.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Меган, която е бременна съвсем в четвъртия месец, прекара последния ден в Австралия в отдих на идиличния остров Фрейзър, до момента в който Хари се срещаше с туземци. Тя обаче се причисли към него за вечерна разходка по вълнолома в курорта Кингфишър бей.



Днес двойката ще бъде публично посрещната във Сува на Фиджи, а след това ще участва на държавна вечеря, дадена от премиера Франк Баинимарама. После младото семейство отива в Тонга. Двойката се връща в Сидни в петък за закриването на игрите за заболели и ранени военни Инвинктус. В събота младото семейство отива в Нова Зеландия.


 Принц Хари отиде самичък на аборигенски остров, бременната Меган си взе отмора Принц Хари отиде самичък на аборигенски остров, бременната Меган си взе отмора
Принц Хари беше приветстван от аборигенската общественост на оповестения за част от международното културно завещание остров Фрейзър, до момента в който неговата бременна съ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР