Британският принц Хари и съпругата му Меган са продуценти на

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган са продуценти на
Коментари Харесай

Хари и Меган станаха продуценти на документален филм, в който участва и Грета Тунберг

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган са продуценти на нов документален филм на " Нетфликс " " Live to Lead ", чиято премиера е планувана за 31 декември, заяви ТАСС, базирайки се на информация от уеб страницата на стрийминг платформата.

 
 
" Филмът споделя за хора, създали самоуверен избор. Те въодушевяват другите да живеят и да продължат напред ", сподели принц Хари, който дружно със брачната половинка си бе отличен с премията " Пулс на вярата " на американската фондация за отбрана на човешките права " Робърт Ф. Кенеди " за напъните им в битката с расизма.

 

Сред героите в документалната продукция са Рут Бейдър Гинсбърг, станала втората жена в историята на Съединени американски щати, определена за арбитър във Върховния съд и заемала тази позиция повече от 27 години, екоактивистката Грета Тунберг и премиерката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн, прибавя Българска телеграфна агенция.

 

В началото на месеца излезе документалният филм на стрийминг платформата за херцозите на Съсекс, който усъвършенства върха на " Нетфликс " за интерес към документален филм.

 

Херцозите на Съсекс се отдръпнаха като високопоставени членове на английското кралско семейство и се преселиха в Съединени американски щати, където отглеждат двете си деца. Те подписаха контракти за основаване и продуциране на аудио и видеосъдържание с платформата " Спотифай " от Швеция и с американската " Нетфликс ".

 

В началото на 2023 година издателство " Пенгуин рандъм хаус " пуска на пазара записките на принц Хари.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР