Британският принц Хари и съпругата му Меган подписаха ексклузивен договор

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган подписаха ексклузивен договор
Коментари Харесай

"Daily Mail": Хари и Меган сключиха голяма бизнес сделка

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган подписаха извънреден контракт за личен подкаст със шведския колос за музикален стрийминг Spotify, оповестява в. „ Дейли мейл”.

Това става единствено месеци, откакто херцозите на Съсекс се съгласиха да станат герои в риалити шоу на Netflix – договорка, за която ще получат малко над 100 милиона паунда.

Двойката, която понастоящем живее в Съединени американски щати, ще продуцира лични шоута, първото от които ще е на празнична тематика и ще бъде излъчено още този месец. Продуцент на подкаста ще бъде новосформираното от херцозите студио Archewell Audio.

Според официално съобщение на Spotify то ще създава стратегии, които „ повдигат духа и забавляват аудиторията по целия свят “ и се отличават с „ разнообразни гледни точки и гласове “.

В изказване Хари и Меган показват: „ Това, което харесваме в подкастовете е, че те ни припомнят, че би трябвало да спрем за миг и в действителност да се вслушаме. Да се свържем един с различен без да се разсейваме.

Предизвикателствата, които ни сервира 2020 година, ни научиха, че няма по-голям миг от този да създадем това. Защото с изключение на, че би трябвало да се вслушаме едни в други, да чуем нашите истории, тази година си припомнихме, какъв брой свързани едни с други сме”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР