Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще си

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще си
Коментари Харесай

Хари и Меган изоставят кралския си акаунт в Instagram?

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл ще си вземат отмора от кралския си акаунт в Instagram, заяви двойката в понеделник, до момента в който се приготвя за живот отвън двореца, заяви AFP.
" Може да не ни видите тук, само че работата продължава. Очакваме с неспокойствие да се свържем скоро с вас. Бяхте страхотни! " написа двойката в акаунта си " sussexroyal " в Instagram, като импровизирано се подписаха като Хари и Меган.
Двойката би трябвало да напусне кралското семейство във вторник, откакто разгласи пред кралица Елизабет II, че желае да води по-независим живот. " Най-важното сега е здравето и благополучието на всички ", написаха те, имайки поради пандемията COVID-19.
" Както всички можем да почувстваме, светът в този миг наподобява извънредно нежен. "
Хари и Меган шокираха кралското семейство, когато през януари оповестиха, че към този момент няма да съставляват монархията. Те към този момент няма да употребяват купите Негово и Нейно кралско височество. Смяташе се, че ще се открият в Канада, само че The Sun заяви, че пренасяне в Калифорния „ е било планувано от известно време “. " Те желаят да живеят в региона на Лос Анджелис ", съобщи източник пред таблоида. Меган израства в Ел Ей, а майка й Дория Рагланд към момента живее там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР