Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са спрели

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са спрели
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл напускат социалните мрежи заради лавина от обиди

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл са спрели да употребяват обществените мрежи заради вълна от обидни мнения, съобщи английският в. "Таймс ", оповестява Българска телеграфна агенция.

В оповестената през вчерашния ден публикация се отбелязва, че херцогът и херцогинята на Съсекс, които са имали 10,4 милиона почитатели в Инстаграм, няма повече да употребяват сходни платформи, в това число Facebook и Туитър. Те се отхвърлят от обществените медии като част от новата си "прогресивна роля " в Америка. Източник, непосредствен до аристократичното семейство, оповестява, че те не възнамеряват да употребяват обществени медии за новата си Фондация Арчуел и е "малко евентуално " да употребяват още веднъж персонални сметки.

Смята се, че двамата са били разочаровани от онлайн омразата, в обществените медии. Меган Маркъл към този момент се е оплаквала от сложните за издържане обиди в обществените мрежи. Ситуацията единствено се е влошила след брака й с принц Хари.

Дори Бъкингамският замък беше заставен да разгласява предизвестие, че мненията със закани против херцогинята на Съсекс могат да доведат до започване на следствие, напомня ТАСС, като отбелязва, че съгласно публикацията във в. "Таймс " напускането на обществените мрежи ще отдели още повече фамилията от останалата част на английското кралско семейство, което употребява интензивно обществени мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР