Британският принц Хари и приятелката му - актрисата от САЩ

...
Британският принц Хари и приятелката му - актрисата от САЩ
Коментари Харесай

Принц и актриса празнуват една година любов в Канада

Британският принц Хари и приятелката му - актрисата от Съединени американски щати Меган Маркъл, означиха първата си взаимна обществена поява, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Хванати за ръце, 33-годишният английски принц и 36-годишната Меган се появиха на тенис демонстрация за хора с увеждания в Торонто в границите на така наречен Игри на непобедимите - игри за военнослужещи, ранени при осъществяване на отговорностите си.

Игрите са учредени от принц Хари през 2014 година Любовта на двойката пламна точно след срещата им на миналогодишната демонстрация в Торонто, където живее американската актриса.

Меган Маркъл участва и на церемонията по откриването на игрите в събота. Тогава обаче влюбените бяха разграничени. Актрисата седеше на няколко реда зад своя обичан, до момента в който принц Хари се намираше във ВИП ложата дружно с първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп, напомнят организациите.

По-малкият наследник на английския престолонаследник принц Чарлз и звездата от сериала " Костюмари " и преди са забелязвани и фотографирани дружно, само че това е първият формален ангажимент, на който обичаната на принца го съпровожда.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР