Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл избраха сладкаря,

...
Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл избраха сладкаря,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл избраха био сватбена торта

Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл избраха сладкаря, който да изпече тортата за сватбения им ден на 19 май. Двамата се стопираха на известната лондонска сладкарка Клер Птак, която предлага творбите си в пекарната Violet Bakery в Западен Лондон.
Хари и Меган са поръчали лимонова торта с мирис на бъз. Сладкишът ще бъде декориран със маслен крем и същински цветя и цветчета бъз. В известие на двореца Кенсингтън се споделя, че Птак ще направи торта, която ще се отличава с емфатичен пролетен усет.
Клер Птак е израсла в Калифорния и в печивата си избира да употребява био и сезонни съставки. Тя е ученичка на известната американска ресторантьорка и занаятчия готвачка Алис Уотърс, " майка " на актуалната американска кухня.
Известно време е работила в нейния ресторант Chez Panisse в Бъркли, щата Калифорния. След това през 2005 се мести в Лондон и през 2010 открива пекарната Violet Bakery, осведоми БГНЕС.
Мегън Маркъл, която имаше блог за здравословен живот The Tig, е вземала изявление от Клер Птак за уеб страницата си. След годежа с принц Хари, Мегън Маркъл към този момент не води блога си.
Клер Птак е очарована и поласкана, че е предпочетена от височайшата двойка и акцентира в изказване, че явно споделят един и същи усет във връзка с продуктите.
Шеф Джейми Оливър сподели, че Клер Птак е и негов избор за основател на сладкиши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР