Британският принц Хари е припаднал преди венчавката с Меган Маркъл

...
Британският принц Хари е припаднал преди венчавката с Меган Маркъл
Коментари Харесай

Журналист със сензационни разкрития за Меган и принц Хари

Британският принц Хари е примрял преди венчавката с Меган Маркъл на 19 май т.г.. Това твърди журналистът Робърт Джонсън в нова книга, отдадена на кралското семейство, написа блиц, базирайки се на " Дейли Мейл ".

Освен това в книгата се разкриват и доста други детайлности от живота зад кулисите на английския двор, като да вземем за пример, че бащата на Хари – принц Чарлз възнамерявал да осуети сватбата си с принцеса на Даяна, само че се е отказал, с цел да избегне злополуката, която се е набелязвала от сходно решение. В същото време Хари и Меган бяха посрещнати в столицата на Нова Зеландия Уелингтън с маорския обред хонги, състоящ се в допиране на носовете, съобщи ДПА. Херцозите на Съсекс са на 16-дневна обиколка в Тихоокеанския район, като визитата им в Нова Зеландия е последната част от визитата им.

Кралската двойка беше посрещната в постройката на държавното управление от полинезийски вождове с хонги. А новозеландски военни извършиха зрелищния обреден танц хака, разпространяван по света от националния тим по ръгби на тази страна. Принц Хари и брачната половинка му Меган ще прекарат четири дни в Нова Зеландия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР