Британският принц Хари е поканил по-големия си брат Уилям да

...
Британският принц Хари е поканил по-големия си брат Уилям да
Коментари Харесай

Продължават догадките за името на най-новия принц

Британският принц Хари е поканил по-големия си брат Уилям да му бъде кум на сватбата. Макар и да беше предстояща, откакто бъдещият жених кумува на принц Уилям и Кейт Мидълтън, поканата идва на много късен стадий. Един различен въпрос обаче продължава да витае - какво е името на младия принц, който се роди в понеделник.


Принцовете Уилям и Хари може и да са ангажирани с новородени бебета и идни сватби, само че все по този начин съблюдават уговорките си като членове на кралското семейство. На работа в катедралата Уестминстър, принц Уилям загатна за вероятен вид за името на своя минимален наследник. На смешка, че австралийският дипломат Джери Матапаре би желал бебето да бъде кръстено на него, младият баща отвърна:
Принц Уилям, Херцог на Кеймбридж: Джери е мощно, хубаво име.
Водещи съгласно букмейкърите, обаче, остават Албърт и Филип, само че в действителност традицията повелява кралските особи да имат не едно, а цели три имена, тъй че опциите са безкрайни, само че опцията за кум на принц Хари беше единствено една - брат му Уилям.

Хари беше заречен да държи такава тирада на сватбата на батко си и Кейт Мидълтън, че всички да се изчервят, а дали Уилям ще му върне жеста - ще разберем на 19-ти май.

В листата на гостите, поканени на приема след сватбата на Хари и Мегън Маркъл, попаднаха и емблематичните Спайс Гърлс, само че не е известно дали ще изненадат младоженците и с музикален привет.
 Кейт Мидълтън напусна болничното заведение след раждането на третото си дете Кейт Мидълтън напусна болничното заведение след раждането на третото си дете
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж напуснаха болница след раждането на третото им дете. Новият принц е пети в линията за заместничество на трона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР