Британският принц Хари би искал децата му да са имали

...
Британският принц Хари би искал децата му да са имали
Коментари Харесай

Принц Хари с емоционално обръщение за годишнината от смъртта на майка му Даяна

Британският принц Хари би желал децата му да са имали опцията да срещнат майка му принцеса Даяна и се надява 25-ата годишнина от гибелта ѝ идната седмица да бъде ден, изпълнен със мемоари и обич, съобщи Ройтерс, цитира Дарик.

Хари е едвам 12-годишен, когато Даяна умира на 31 август 1997 година, откакто лимузината, в която се вози с любовника си Доди ал-Файед, катастрофира в Париж, до момента в който се пробват да избягат от преследващите я папараци на мотоциклети.

Хари приказва на вечеря след присъединяване си в мач по поло в Карбъндейл, Колорадо, от името на благотворителната организация " Сентибейл ", която основава през 2006 година дружно с принца на Лесото Сийсо, с цел да оказва помощ на деца и младежи. " Сентибейл " на езика сесото значи " незабравка "

" Следващата седмица се навършват 25 години от гибелта на майка ми и тя сигурно в никакъв случай няма да бъде забравена. Искам това да бъде ден, изпълнен със мемоари за нейната невероятна работа и обич към метода, по който я вършеше ", споделя Хари, съгласно текст на речта, оповестен от благотворителната организация.

" Искам това да бъде ден, в който да споделя духа на майка ми с моето семейство, с децата ми, които бих желал да можеха да я срещнат ", добавя принцът. Даяна беше ангажирана с повече от 100 благотворителни организации, доста от които работеха в интерес на бездомни, деца и хора с ХИВ и СПИН.

37-годишният Хари и американската му брачна половинка Меган Маркъл се реалокираха в Съединени американски щати преди две години, с цел да водят по-независим живот. Те живеят в имение в Калифорния с двете си дребни деца Арчи и Лилибет.

Той и 40-годишният му брат принц Уилям са говорили за контузията, породена от гибелта на Даяна, и по какъв начин тя се е отразила на психологичното им здраве през последвалите години.

" Всеки ден се надявам да я направя горда. Тя беше неуморна в работата си в поддръжка и дестигматизиране на хората, живеещи с ХИВ/СПИН. Надявам се да помним наследството на майка ми, като се посветим още веднъж на тези, на които служим, без значение кои са и къде са ", споделя още принц Хари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР