Британският принц Чарлз изгонил по-малкия си брат, принц Андрю, от

...
Британският принц Чарлз изгонил по-малкия си брат, принц Андрю, от
Коментари Харесай

Скандал тресе Кралството! Чарлз изгонил брат си Андрю от Уин...

Британският принц Чарлз изгонил по-малкия си брат, принц Андрю, от замъка Уиндзор, написа вестник The Sun, базирайки се на свои източници. Синовете на кралица Елизабет II били в обтегнати връзки след огромния секс-скандал и обвиняванията в обезчестяване против Андрю.

Принцът на Уелс наредил на брат си " неотложно да се изнесе ". Андрю, дружно с някогашната си брачна половинка Сара Фъргюсън населяват една от кралските вили, която се намира на територията на парка Уиндзор, на няколко благи от резиденцията на кралица Елизабет II. Престолонаследникът е предизвестил брат си, че би трябвало да се " покрие и да стане изцяло неосезаем ". " Чарлз не желае Андрю да бъде сниман по какъв начин се разхожда или кара из кралските парцели ухилен всеки ден ", споделя дворцовият източник.

Андрю не е виждан от януари насам, откакто кралицата му лиши купата Негово кралско височество и също по този начин го накара да се откаже от почетните военни трофеи, дадени от майка му. Този ход на процедура извади 61-годишния принц от формалния кралски живот.

Обвинителката му Виктория Джуфре твърди, че е правила секс с принца, когато е била на 17 години, откакто се е срещнала с него посредством починалия американски финансист и наказан педофил Джефри Епщайн. Принцът отхвърля обвиняванията, само че загуби делото за отменяне на гражданския иск.

Самият Чарлз сега е под карантина, откакто неотдавна стана ясно, че за повторно се е заразил с ковид. Заедно с 73-годишния наследник на английската кралица е неговата брачна половинка Камила Паркър-Боулс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР