Британският престолонаследник принц Уилям обеща, че ще почете паметта на

...
Британският престолонаследник принц Уилям обеща, че ще почете паметта на
Коментари Харесай

Принц Уилям: Ще почета паметта на баба ми, като подкрепям баща си, краля

Британският престолонаследник принц Уилям даде обещание, че ще уважи паметта на починалата си баба, кралица Елизабет Втора, като работи в поддръжка на татко си, крал Чарлз Трети, оповестиха Ройтерс и ДПА, представени от NOVA.

" Баба ми беше известна с изявлението си, че тъгата е цената, която плащаме за любовта ", съобщи принцът в прочувствено изказване. " Цялата горест, която ще усетим през идните седмици, ще бъде удостоверение за любовта, която изпитвахме към нашата изключителна кралица ".

" Ще почета паметта ѝ, като поддържам татко си, краля, по всички налични ми способи ", добави принцът.

Принц Хари и брачната половинка му Меган, херцогинята на Съсекс, разгледаха цветята, оставени от британците в чест на починалата кралица Елизабет Втора в компанията на принц Уилям и брачната половинка му Кейт, принцесата на Уелс, заяви Асошиейтед прес.

Двамата принцове и съпругите им отделиха време да прегледат букетите, преди да помахат на събралите се британци, които се притиснаха против пътните бариери пред портите на замъка Уиндзор. И четиримата бяха видяни да се ръкуват и да приказват с хора от събралите се.

Това беше първата обществена поява на двете двойки след гибелта на кралицата в четвъртък. Отношенията сред двамата синове на новия крал Чарлз Трети бяха обтегнати откакто Хари и Меган се реалокираха да живеят в Съединени американски щати, отбелязва Ройтерс.

Погребението на кралицата е планувано за 19 септември, заяви Бъкингамският замък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР