Британският престолонаследник принц Чарлз иска да направи официално посещение в

...
Британският престолонаследник принц Чарлз иска да направи официално посещение в
Коментари Харесай

Принц Чарлз иска да посети Иран

Британският престолонаследник принц Чарлз желае да направи публично посещаване в Иран, съобщи Ройтерс, цитирайки изявление на принца за в. "Сънди таймс ".

Чарлз отхвърли да разисква рецесията в английската монархия, до която се стигна вследствие на решението на сина му Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), да се откаже от кралската си купа, дружно със брачната половинка си Меган.

"Да, сигурно бих желал (да отида в Иран) ", декларира принц Чарлз в изявлението. "Знам, че Иран е бил доста значима част от света в продължение на толкоз доста епохи и е съдействал доста за човешкото знание, просвета, лирика, изкуство ", акцентира престолонаследникът, който дефинира иранците като "забележителни хора ".

Принц Чарлз показва желанието си да посети Иран в миг на засилено напрежение сред Техеран и Запада, отбелязва Ройтерс. Принцът прибавя пред в. "Сънди таймс ", че ще се опита да реализира мир и че се е молил за мир в Близкия изток, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР