Британският престолонаследник обеща, че ще почете паметта на покойната си

...
Британският престолонаследник обеща, че ще почете паметта на покойната си
Коментари Харесай

Британският престолонаследник обеща да подкрепя новия крал по всички възможни начини


Британският престолонаследник даде обещание, че ще уважи паметта на починалата си баба, кралица Елизабет Втора, като работи в поддръжка на татко си, крал Чарлз Трети, съобщawa BTA.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 85
" Баба ми беше известна с изявлението си, че тъгата е цената, която плащаме за любовта ", съобщи принцът в прочувствено изказване. " Цялата горест, която ще усетим през идните седмици, ще бъде удостоверение за любовта, която изпитвахме към нашата изключителна кралица ". " Ще почета паметта ѝ, като поддържам татко си, краля, по всички налични ми способи ", добави принцът.

Принц Хари и брачната половинка му Меган, херцогинята на Съсекс, разгледаха цветята, оставени от британците в чест на починалата кралица Елизабет Втора в компанията на и брачната половинка му Кейт, принцесата на Уелс.

Двамата принцове и съпругите им отделиха време да прегледат букетите, преди да помахат на събралите се британци, които се притиснаха против пътните бариери пред портите на замъка Уиндзор. И четиримата бяха видяни да се ръкуват и да приказват с хора от събралите се.

Това беше първата обществена поява на двете двойки след гибелта на кралицата в четвъртък. Отношенията сред двамата синове на новия крал Чарлз Трети бяха обтегнати откакто Хари и Меган се реалокираха да живеят в Съединени американски щати.

Погребението на кралицата е планувано за 19 септември, заяви Бъкингамският замък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР