Британският престолонаследник и по-малък брат на принц Уилям - принц

...
Британският престолонаследник и по-малък брат на принц Уилям - принц
Коментари Харесай

Британският принц Хари вдига сватба с актрисата Меган Маркъл

Британският престолонаследник и по-малък брат на принц Уилям - принц Хари ще се дами за актрисата и негова другарка Меган Маркъл, потвърдиха за „ Би Би Си " от кралската резиденция „ Кларънс хаус ".

„ Принц Хари е благополучен да разгласи годежа си с Меган Маркъл ", оповестиха публични лица, представени от БТВ.
Очаква се сватбата да бъде идната пролет. Двамата са се сгодили по-рано този месец в Лондон, излиза наяве още от известието.

„ Принц Хари е уведомил нейно кралско величество кралица Елизабет II, както и близки от кралското семейство ", показват още от „ Кларънс хаус ".

„ Много се радваме за Хари и Меган. Беше ужасно да я опознаем и да забележим какъв брой благополучен е Хари, когато са дружно ", разясниха принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Двойката ще живее в двореца Кенсингтън.

Хари е на пето място по завещание за английския престол.

Двамата са дружно от най-малко 15 месеца. Те са се срещнали през юли 2016 година в Лондон, а първото си обществено появяване двамата направиха на „ Игрите Инвиктус " предишния септември.

Маркъл е разведена, което не се харесва измежду английското общество, макар че Короната от дълго време не е толкоз консервативна. В предишното е било неразрешено кралска персона да се бракува с мъж или жена, които са разведени. Това води до абдикацията на крал Едуард VIII през 1936 година, защото не му разрешили да се венчае за разведената американка Уолис Симпсън. Години по-късно обаче принц Чарлз се развежда и се дами наново с благословията на кралицата.

Все още не е ясно дали двамата ще изберат да създадат огромна кралска женитба, както Уилям и Кейт през 2011 г.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР