Британският премиер в оставка Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик

...
Британският премиер в оставка Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик
Коментари Харесай

Борис Джонсън e на меден месец в Словения


Британският министър председател в оставка Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е на малко частно посещаване в Словения, заяви кабинетът на словенския министър председател Роберт Голоб, потвърждавайки за словенската организация СТА информации в английските медии.

От кабинета на Голоб прецизираха, че не е планувана среща сред министър председателите. Докато Даунинг стрийт отхвърли да разкрие къде е на отмора Джонсън тази седмица, английските медии оповестиха, че той е в Словения със брачната половинка си Кари за меден месец.

Британският „ Индипендънт “ написа, че Борис и Кари Джонсън са избрали словенския петзвездния бутиков хотел " Вила Планинка ", който дава обещание на гостите си, че ще „ забавят темпото, хармонизирайки ритъма с вашия вътрешен баланс “.

В края на юли Джонсън и половинката му Кари отпразнуваха сватбата си с родственици и другари на празненство в парцел на милиардера и спонсор на английската Консервативна партия лорд Банфорд. Тържеството се състоя в огромна бяла шатра в рамките на имението Дейлъсфорд хауз, датиращо от 18-и век, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР