Британският премиер Тереза Мей заяви, че занапред тя ще води

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че занапред тя ще води
Коментари Харесай

Тереза Мей лично ще води преговорите за Брекзит с ЕС

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че отсега нататък тя ще води договарянията с Брюксел по напускането на Европейски Съюз, а министерството за Брекзит ще работи по подготовката на Англия за излизането й от съюза, предадоха Ройтерс и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Специално звено в канцеларията на премиера през последните месеци играеше все по-значителна роля в процеса на подготовка за Брекзит и днешното известие прави публично това прекачване на отговорности, означават организациите.

" Изключително значимо е това държавно управление да се провежда по най-ефикасния вероятен метод за излизането на Англия от Европейски Съюз. Аз ще повеждам договарянията с Европейски Съюз, като министърът за Брекзит ще ми е заместител. Министерството за Брекзит ще продължи да води цялата подготовка на държавното управление за напускането на Европейски Съюз: вътрешнополитическа подготовка както за сюжет със, по този начин и за сюжет без съглашение, цялата нужна нормативна база и подготовка за договарянията по бъдещите връзки с Европейски Съюз ", съобщи Мей.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР